Vjen─Źani


- LUBINA   Marka   BLA┼ŻENKO   i   DANICA   TOPOLOVAC   iz  Ade  vjen─Źali su se (sudbeno) 6. aprila  2019. godine u Od┼żaku, a svadbeno veselje i crkveno vjen─Źanje ─çe biti 2. augusta 2019.g. u Areni Milenium.

 

- GUDELJ   Ante   ANA   i   ─ÉOR─ÉE   PAVI─ć   iz  Novog Grada  vjen─Źali su se 23. februara  2019. godine u Bosanskom Šamcu, a svadbeno veselje se nastavilo u hotelu Pla┼ża u Šamcu.

 

- LUBINA   Slavke   MONIKA   i   KRISTIJAN   ─ćUBEL   iz  Srnave  vjen─Źali su se (sudbeno) 16. februara  2019. godine u Bruug (Švicarska), a svadbeno veselje i crkveno vjen─Źanje ─çe biti 20. jula 2019.g. u Slavonskom Brodu.

 

- LUBINA   Marka  AN─ÉELA   i   MATIJA   KURTUŠI─ć   iz Dervišage (Slavonska Po┼żega)  vjen─Źali su se 16. septembra  2018. godine u Poto─Źanima, a svadbeno veselje se nastavio u „Mati─Źevi─ç centru“ u Slavonskom Brodu.

 

- MIHALJ   Peje  RU┼ŻICA   i   KRISTIJAN   ─ćORI─ć   iz   Bijelog Brda vjen─Źali su se 5. augusta  2018. godine u Donjem Svilaju, a svadbeno veselje se nastavio u „Mati─Źevi─ç centru“ u Slavonskom Brodu.

 

- ─ÉOGAŠEVI─ć   Stijepe  MATEA   i   MATIJA   DUGONJI─ć   iz Gornje Dubice vjen─Źali su se 4. augusta  2018. godine u Poto─Źanima, a svadbeno veselje se nastavio u Gornjoj Dubici na igralištu.

 

- ILI─îEVI─ć   Ilije  ANTO   i   MAJA   AN─ÉELKOVI─ć   iz  Kruševca  vjen─Źali su se 2. augusta  2018. godine u Slavonskom Brodu, a svadbeno veselje se nastavio u „Mati─Źevi─ç centru“ u Slavonskom Brodu.

 

- PETRI─ć   Pere  ILIJA   i   SVJETLANA   GAVRANI─ć   iz   Sl. Broda vjen─Źali su se 27. jula  2018. godine u Slavonskom Brodu, a svadbeno veselje se nastavio u „Mati─Źevi─ç centru“ u Slavonskom Brodu.

 

- MARTINOVI─ć  Šime  ANITA   i   IVAN   KOVA─î   iz  Nove Gradiške vjen─Źali su se 16. juna 2018. godine u Zagrebu, a svadbeno veselje se nastavio u restoranu Regata Jagodno – Velika Gorica.

 

- BABI─ć  DRAGAN   i   MARINA   GRGI─ć   iz Donji Svilaj vjen─Źali su se 12. maja 2018. godine u Donjem Svilaju, a svadbeno veselje se nastavio u sali Relax Donji Svilaj.

 

- KNE┼ŻEVI─ć  Marka  DANIJEL   i   IVONA   MANDI─ć   iz Vetovo kod Kutijeva vjen─Źali su se 5. maja 2018. godine u Vetovu, a svadbeno veselje se nastavio u hotelu Euro.

 

- MARKOVI─ć  Ivice  MAJA   i   TOMISLAV   TIPURA   iz Posavske Mahale vjen─Źali su se 7. aprila 2018. godine u Steyru - Austrija.

 

- BO┼ŻI─ć  Ante  JOZO   i   MARINA   ZRAKI─ć   iz Vojskove vjen─Źali su se 2. aprila 2018. godine u Gornjoj Dubici, a svadbeno veselje se nastavio u sali Relax Donji Svilaj.

 

- ŠIMI─ć  Mate  AN─ÉELKA   i   KREŠIMIR   GORNJAK   iz  Slavonskog Broda vjen─Źali su se 13. augusta  2017. godine u Slavonskom Brodu.

 

- BRNI─ć  Bo┼że   MARIO   i   BELINDA   MOLINA   iz St. Gallena  vjen─Źali su se 30. jula 2017. godine u Zadru.

 

- BENI─ć  Ive  ANTO   i   RU┼ŻICA   MRKONJI─ć   iz Drenovaca kod ┼Żupanje (roditelji rodom iz Br─Źkog)  vjen─Źali su se 29. juna 2017. godine u Od┼żaku, a svadbeno veselje se nastavio u hotelu Euro.

 

- LUBINA  Ilije  IVO   i   ANDREA  ANA  RAJI─ć   iz  Splita (rodom iz Travnika)  vjen─Źali su se 17. setpembra 2016. godine u Nottwilu, a svadbeno veselje se nastavilo u Hochdorfu.

 

- AN─ÉELI─ć  Joze  IVANA   i   CINDRI─ć   TIHOMIR   iz  Karlovca  vjen─Źali su se 27. augusta  2016. godine u Luzernu, a svadbeno veselje se nastavilo u Hochdorfu.

 

- ŠIMI─ć  Marka  ANDREA   i   MARKO  MIHALJ   iz  Vojskaove  vjen─Źali su se 5. augusta  2016. godine u Od┼żaku.

 

- BRNI─ć  Ivice   BO┼ŻO   i   VRANI─ć   ANKICA   iz  Posavske Mahale  vjen─Źali su se 31. jula 2016. godine u Donjem Svilaju, a svadbeno veselje se nastavilo u hotelu Euro.

 

- PETRI─ć  Marka   ANTONELA   i   JOVANOVI─ć   MILOŠ   iz  Kragujevca  vjen─Źali su se 31. jula 2016. godine u Kragujevcu.

 

- BRNI─ć  Ive  LUCA   i   RADONJI─ć   IVAN   iz  Poto─Źana  vjen─Źali su se 29. jula  2016. godine u Podvinju, a svadbeno veselje se nastavilo u dvorani „Carpe Diem“, Slavonski Brod.

 

-ILI─ć   Ante   AN─ÉELA   i   ─ćUTUKOVI─ć   ALEKSANDAR   iz Slavonskog Broda vjen─Źali su se 23. jula  2016. godine u Podvinju, a svadbeno veselje se nastavilo u dvorani Prestige, Slavonski Brod.

 

-KNE┼ŻEVI─ć   Andrije  MARIJAN   i    LU─îI─ć   SANJA   iz  Krepši─ça vjen─Źali su se 28. maja 2016. godine u Krepši─çu, a svadbeno veselje se nastavilo u hotelu Euro.

 

- KOVA─îEVI─ć   Ilije   JELENA   i   DABRO   SLAVKO   iz  Splita  vjen─Źali su se 23. aprila 2016. godine u Bukovlju, a svadbeno veselje se nastavilo u dvorani Prestige Slavonskom Brodu.

 

-─ÉOGAŠ   Stjepana  JOZO   i   BRIGLJEVI─ć   MARTINA   iz  Slavonskog Broda vjen─Źali su se 23. aprila 2016. godine u Slavonskom Brodu, a svadbeno veselje se nastavilo u Kristalnoj dvorani.

 

-MAJI─ć   Marka  LJUBICA   i   ZANCHI    BRUNO  iz  Švicarske vjen─Źali su se 12. septembra 2015. godine u Teneru (Švicarske), a svadbeno veselje se nastavilo u Ristorante al Prodo-Tenero.

 

-NEDOLAN   Ivana  DANIEL   i   ─ćULAP   IVANA   iz  Novog Sela vjen─Źali su se 22. augusta 2015. godine u Ticino (Švicarske), a svadbeno veselje se nastavilo u Italiji.

 

-LUBINA   Ive  MARKO   i   BRAINOVI─ć   KATARINA   iz  Gornje  Dubice vjen─Źali su se 18. augusta 2015. godine u Od┼żaku, a svadbeno veselje se planira 22. augusta 2015.g. u hotelu Euro.

 

-KNE┼ŻEVI─ć   Šime  JELENA   i   LU─îI─ć   UROŠ   iz  Pljevalja  vjen─Źali su se 31. jula 2015. godine u Pljevljima, a svadbeno veselje se nastavilo u sali restorana Taše.

 

-GUDELJ   Martina  AN─ÉELKA   i   SAUTER    BOAS   iz  Švicarske vjen─Źali su se 25. jula 2015. godine u Poto─Źanima, a svadbeno veselje se nastavilo kod Tihe u Od┼żaku.

 

-LUBINA   Ive  ANDREA   i   ZELI─ć   BORIS   iz  Od┼żaka vjen─Źali su se 30. maja 2015. godine u Vrbovcu (crkveno u Poto─Źanima), a svadbeno veselje se nastavilo u hotelu Euro.

 

-ANDRIJANI─ć   Andrije  KATA   i   LUCI─ć  BLA┼ŻENKO   iz  Novog Sela vjen─Źali su se 9. maja 2015. godine u Locarnu (Švicarska) gdje se odvijalo i svadbeno veselje.

 

-KOVA─îEVI─ć   Ive  ŠIMO   i    SMIRI─ć   CAROLA   iz  Popova─Źe (┼żivi u Austriji) vjen─Źali su se 8. maja 2015. godine u Slavonskom Brodu, a svadbeno veselje je bilo 5. augusta 2016.g. u hotelu Euro.

 

 -VRANJI─ć   Šime  MATO   i   BRAŠNJI─ć   DIJANA   iz  Od┼żaka vjen─Źali su se 10. marta 2015. godine u Od┼żaku, a svadbeno veselje se planira oktobru.

 

-KNE┼ŻEVI─ć   Ante  MATO   i   BRAŠNJI─ć   IVANA   iz  Od┼żaka  vjen─Źali su se 4. 10. 2014. godine u Od┼żaku, a svadbeno veselje se nastavilo u sali kod Tihe. 

 

-─ÉOGAŠ  Ive  ANTO  i  RU┼ŻI─ć   SANDRA  iz   Rijeke  vjen─Źali su se 16. 8. 2014.godine u Poto─Źanima, a svadbeno veselje su imali u motelu Nova La─Ĺa u Novom Gradu.

 

-LUBINA   Slavka   ANTO   i  ANDRI─ć  MARICA  iz  Zagreba (Garevac) vjen─Źali su se 12. 7. 2014. godine u Slavonskom Brodu, a svadbeno veselje su imali u restoranu Prestige

 

-VRANJI─ć   Šime  IVAN   i   BARUK─îI─ć   STANA   iz  Pe─çnika  vjen─Źali su se 17. 5. 2014. godine u Slavonskom Brodu, a svadbeno veselje se planira 1. 8. 2015.godine u hotelu Euro.

 

-ANDRIJANI─ć  Bo┼że  MANDA   i   MUJANOVI─ć   ─ÉURO   iz  Slavn. Broda vjen─Źali su se 2. 5. 2014. godine u Sl. Brodu, a svadbeno veselje su imali u Slavonskom restoranu.    
 

-AN─ÉELI─ć  Miše  ANTO   i   VUJINOVI─ć   MAJA   iz  Novog Zagreba vjen─Źali su se 1. 3. 2014. godine u Zagrebu, a svadbeno veselje su imali u dvorani „Apolonija“.
 

-ANDRIJANI─ć  Šime  ANTO  i DOMAZETOVI─ć  IVANA  iz Nove Gradiške vjen─Źali su se 18.01.2014. godine u Locarnu. 
 

-ANDRIJANI─ć  Tunje  KRISTINA   i   GRLI─ć   IVAN   iz  ┼Żep─Źa vjen─Źali su se 3. 8. 2013. godine u Donjem Svilaju, a svadbeno veselje se nastaavilo u restoranu Zovko - ┼Żep─Źe.    
 

-BRNI─ć  Bo┼że  MARKO   i   BRNI─ć  Ante  ANDREA  vjen─Źali su se 03.08.2013. godine, a svadbeno veselje se nastavilo u «Mati─Źevi─ç centru» u Slavonskom Brodu.
 

-MRVELJ  Joze  BO┼ŻENKO   i   LUCI─ć   KATARINA   iz Novog Sela vjen─Źali su se 27.07.2013. godine, a svadbeno veselje se nastavilo u obiteljskom dvorištu.  
 

-LUBINA  Stanka  NIKOLINA  i  ─îORAPOVI─ć  ANTONIO  iz  Oprisavaca vjen─Źali su se 10.7.2013. godine, a svadbeno veselje se nastavilo u dvorani Vukovi─ç u Sikirevcima.
 

-LUBINA  Stanka  MIŠEL   i   GUBERAC   MIHAELA   iz  Slavonskog Broda vjen─Źali su se 18.05.2013. godine, a svadbeno veselje se nastavilo u sve─Źanoj dvorani Kristal.
 

-AN─ÉELI─ć   Joze  IGOR   i   ŠIMI─ć   SOFIJA   iz  Novog Sela vjen─Źali su se 13.10.2012. godine u Lucernu (Švicarska).  
 

-ANDRIJANI─ć  Šime  ANTONELA   i   ANDRIJANI─ć   ANTONEL   iz  Vojskove vjen─Źali su se 11.05.2013. godine, a svadbeno veselje se nastavilo u obiteljskom dvorištu. 
 

-GUDELJ   Ante  IVAN   i   IVAN─îI─ć   MAGDALENA   iz  Novog Sela vjen─Źali su se 01.09.2012. godine, a svadbeno veselje se nastavilo u hotelu u Od┼żaku. 
 

-ANDRIJANI─ć  Marijana  JURICA   i   BORAS   ANA   iz  Semeljaca (─Éakovo) vjen─Źali su se 03.08.2012. godine, a svadbeno veselje se nastavilo u hotelu u Od┼żaku. 
 

-DUBRAVAC   Ante  STANA   i   KLJAJI─ć  MARIO  iz  Jošave  vjen─Źali su se 28.07.2012. godine, a svadbeno veselje se nastavilo «Mati─Źevi─ç centru» u Slavonskom Brodu.
 

-MIHALJ   Marka  IVANA   i   OBRADOVI─ć  MARIO   iz  Metkovi─ça vjen─Źali su se 20.07.2012. godine, a svadbeno veselje se nastavilo «Adria» u Metkovi─çu.
 

- STUDENOVI─ć  Stijepe  KRISTINA  i  PERKOVI─ć  TOMISLAV iz ─îardaka vjen─Źali su se 30.12.2011. godine, a svadbeno veselje se nastavilo u "Mati─Źevi─ç centru" u Slavonskom Brodu.
 

 - GUDELJ   Martina  JURKA  i  KAURINOVI─ć   DARKO iz Jošave vjen─Źali su se 29.12.2011. godine u Poto─Źanima, a svadbeno veselje su nastavili u društvenom domu u Jošavi.

 - ILI─ć  Ilija  RU┼ŻICA  i  BAJUŠI─ć  MARKO porijeklom iz Posavske Mahale vjen─Źali su se 27.12.2011. godine u Donjem Svilaju, a svadbeno veselje nastavili u dvorani "Milenium" u Od┼żaku.
 

 - BRNI─ć  Peje  BO┼ŻO   i  MATEJI─ć  SNJE┼ŻANA vjen─Źali su se 10.09.2011. godine u Oriovcu, a svadbeno veselje su nastavili u dvorani "Signum" u Slavonskom Brodu.

 - LUBINA  Pere  ANA  i  TOMI─ć  ZORAN  iz Oku─Źana vjen─Źali su se 27.08.2011. godine u Oku─Źanima, a svadbeno veselje se nastavilo u Gornjim Bogdanovcima.

 - PAVI─ć Bo┼że  MARKO i  LOVRI─ć  TAJANA  vjen─Źali su se 27.08.2011. godine u Ruševu, a svadbeno veselje su nastavili u "Bijeloj ku─çi"u Bla─Źku.

 - ANDRIJANI─ć  Mate ŠIMO   i  FILIPOVI─ć  RU┼ŻICA iz Donjeg Svilaja vjen─Źali su se 03.08.2011. godine u Donjem Svilaju, a svadbeno veselje su nastavili ispred obiteljske ku─çe u Navoljici.

 - KRAJINA    Bo┼żo  ZVONKO   i   DUGONJI─ć   ANKICA  iz Gornje Dubice vjen─Źali su se 07.08.2011. godine u Gornjoj Dubici, a svadbeno veselje su nastavili u hotelu Euro u Od┼żaku.

 - KUVA─î    Marko    ANA    i    KARA─îI─ć   MARIO   porijeklom iz Velikog Prnjavora kod Doboja vjen─Źali su se 14.05.2011.godine u Slavonskom Brodu.
       
 - KUVA─î    Anto   DARKO   i  GU─îANIN   MARIJANA   iz  Nove Bile vjen─Źali su se 07.08.2010.g. u Novoj Biloj, a svadbeno veselje su nastavili u hotelu Euro u Od┼żaku.

 - DUBRAVAC  Anto  STIPO   i  ILI─ć  MARICA  vjen─Źali su se 31.07.2010.g. u Slavonskom Brodu.

 - LUBINA    Ivan   PAVO    i     IVIŠI─ć   LIDIJA  iz Viteza. Vjen─Źali su se 27.06.2009.g. u Vitezu, a svadbeno veselje, crkveno vjen─Źanje i krštenje k─çerkice je bilo 22.05.2010.g. u Stuttgartu.

 - ILI─ć   Stjepan  MARKO   i   ORŠOLI─ć  MARIJA   iz Oštre Luke. Vjen─Źali su se 02.08.2009.godine u Oštroj Luci, a svadbeno veselje se nastavilo u "Mati─Źevi─ç Centru" u Slavonskom Brodu.

 - KUVA─î    Ivan    MLADEN    i  GRGI─ć    KATARINA   iz  Jošave. Vjen─Źali su se 07.02.2009.godine u Od┼żaku, a svadbeno veselje se planira 05.08.2009.godine u hotelu Euro.

 - RAVNJAK    Anto   SLAVKO  i   JOSIPA   RAKUŠI─ć   iz   ─Éakova. Svadbeno veselje bilo je 19.07.2008.godine u ─Éakovu.

 - KLJAJI─ć   Pejo   KRISTIAN  i  SUTA   IVANA  porijeklom iz Bugojna.  Sudbeno su se vjen─Źali  12.07.2008.g. u  Klotenu Zurich, a crkveno se planira u maju  sljede─çe godine.

 - ILI─ć   Pavo  NADA   i   BILI─ć  TOMISLAV  iz Strizivojne vjen─Źali su se 28.03.2008.g. u Slav. Brodu.
 
 - MARTINOVI─ć  Jozo  ANKICA   i  BEUS  GORAN  iz Splita. Vjen─Źali su se 17.11.2007.g. u Zagrebu.

- RAVNJAK   Jakov  ZLATKO  i  ─ćOSI─ć  IVANA  iz  Kuline. Vjen─Źali su se 11.08.2007.g. u Slavonskom Brodu.

- ─ÉOGAŠ   Mato    IVKA  i  DUBRAVAC IVAN  iz  Srnave. Vjen─Źali su se 05.08.2007.g. u Poto─Źanima.

- ILI─ć   Anto   ANA  i  PETERNEL DARIO  iz  Banja Luke. Vjen─Źali su se 09.06.2007.g. u Staeru - Austrija.

- AN─ÉELI─ć  Ivica  BO┼ŻANA  i  LIZATOVI─ć SLAVEN  iz  Srnave. Vjen─Źali su se 09.04.2007.g. Svadbeno veselje se planira.

- AN─ÉELI─ć  Ivica  JOSIP  i  MAJI─ć KATARINA  iz  P. Lipika. Vjen─Źali su se 27.12.2006.g. Svadbeno veselje se planira.

 - PURI─ć  Ivan  GORAN   i    DUJMI─ć  DADA   iz  Donji Svilaj - Nevoljica. Vjen─Źali su se 27.01.2007.g. u Thunu - Švicarska.

- ANDRIJANI─ć Marijan ANTO   i  RISTI─ć SLA─ÉANA  iz  Zavidovi─ça. Vjen─Źali su se 30.12.2006.g.
 
- KNE┼ŻEVI─ć Petar GRGO   i  ─îIKOJEVI─ć Nenad   DIJANA  iz  Srnave. 11.11.2006.g. bilo je svadbeno veselje u Interlakenu - Švicarska.

- NEDOKLAN   Ivan    PERO    i    ─ÉOGAŠ    Ivan   BARICA.  Svadbeno veselje je bilo 30.09.2006.g. u Ticino-Švicarska.

- GRGI─ć     Bla┼ż    IVO     i     KESED┼ŻI─ć     KATA    iz    Ade. Svadbeno veselje je bilo 12.08.2006.g. u Od┼żaku kod "Tihe".

- KOVA─îEVI─ć    Ivo   ANTO     i    KNE┼ŻEVI─ć     MARINA    iz   Našica. Svadbeno veselje je bilo 05.08.2006.g. u Breziku kod mlado┼żenje.

- ILI─ć    Marijan   MARINA     i    MATANOVI─ć    MARIO   iz  Donjeg Svilaja – Nevoljice. Svadbeno veselje je bilo 29.07.2006.g. u hotelu "Euro" u Od┼żaku.

- KNE┼ŻEVI─ć Šimo ┼ŻELJKO   i  AMBROZI─ć   ANTONELA  iz  Poto─Źana. 17.06.2006.g. bilo je svadbeno veselje u Švicarskoj.

- MAJI─ć   Ilija  PEJO   i   VULIN   NATALI  iz  Zadra. 06.05.2006.g. bilo je svadbeno veselje u Friburgu-Švicarska.

- GUDELJ    Marijan  JOZO    i  JASNA  JUKI─ć iz Opatije. 22.04.2006.g. bilo je svadbeno veselje u Dugim Njivama kod mlado┼żenje.

- KNE┼ŻEVI─ć    Bono    SANJA   i   BARIŠI─ć   Vid     MATO  iz Gornje Dubice. 17.04.2006.g. bilo je vjen─Źanje u crkvi u Vrbovcu, a svadbeno veselje kod mlado┼żenje.

- KRAJINA   Bo┼żo  PETAR    i   BAŠTIJAN   Jozo  ANA     rodom iz Brusnice. 16.04.2006.g. bilo je vjen─Źanje  i  svadbeno veselje u Slavonskom Brodu.

- GAŠI─ć   Ivica   FRANJO    i    BARUN─îI─ć  MARINA   iz  Slovengradeca su se vjen─Źali 08.04.2006.g.

- ILI─ć   Mijo   ANTO     i   ORŠOLI─ć   MARA   iz Orašja. 04.03.2006.g. obavljeno je svjetovno, a 05.03.2006.g. crkveno vjen─Źanje.

- PURI─ć  Zdenko   DANIJELA      i    MARI─ć    FRANC   iz  Novog  Sela. 28.12.2005.g. bilo je vjen─Źanje  i  svadbeno veselje kod  „Tihe“.

- GUBERAC   Juro   MILENKO    i   DUJMI─ć   MIRA   iz   Donjeg Svilaja - Nevoljica. 26.12.2005.g.  bilo je  vjen─Źanje i svadbeno veselje u hotelu  „Euro“.

- GUBERAC   Anto  IVICA     i      MIJATOVI─ć  MARINA    iz ┼Żep─Źa. Od 24.06.2005.godine  ┼żive zajedno u Vrbovcu.